İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık Çin Virüsü Nedeniyle Yaşamını Yitirdi

TAKİP ET

İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık, Çin virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

İYİ Parti Muş İl Başkanı Ramazan Aşık, Çin virüsü nedeniyle yaşmını yitirdi. Aşık'ın vefatının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve partiden pek çok isim başsağlığı mesajı yayınladı.

Akşener Twitter üzerinden, “Muş İl Başkanımız Ramazan Aşık’ı Covid-19 sebebiyle kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun” şeklinde başsağlığı mesajı yayınladı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral ise, “Üzüntümüz çok büyük. Değerli dava arkadaşım, birlikte yol yürümekten, mücadele etmekten onur duyduğum kıymetli kardeşim İYİ Parti Muş İl Başkanımız Ramazan Aşık’ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini öğrendim. Cenab-ı Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, “Çok üzdün Başkanım bizi. Muş İl Başkanımız, çok kıymetli abimiz Sayın Ramazan Aşık'ı Covid-19 nedeni ile kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Esprili konuşmalarını, geçmiş tecrübelerini anlattığın sohbetlerini çok özleyeceğiz. Seninle çalışmak bir onurdu. Mekanın cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

ramazan aşık iyi parti korona vefat meral akşener muş il başkanı