İYİ Parti'nin Altındağ'daki Temayül Yoklamasında Skandal İddialar: Silahlar Çekildi, Bir Kişi Bıçaklandı, Polis Müdahale Etti

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Altındağ ilçesinde gerçekleştirdiği temayül yoklamasında kimliği belirsiz iki grubun birbirine silah çektiği ve yaşanan arbedede bir kişinin bıçaklandığı iddia edildi. Kavgada bir kişinin burnu kırılırken polis olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim için adaylarını belirlemek üzere 15 ilde temayül yoklaması yapmaya karar vermişti. Çoğu ilde oldukça sakin geçen yoklamalara Ankara'daki bölgelerde yaşanan gerginlik damga vurdu.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki grup arasında çıkan arbede sonucu bir kişi yaralanmış, olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle yatıştırmıştı.

İYİ Parti'nin Ankara'daki Temayül Yoklamasında Kavga Çıktı

Altındağ ilçesinde ise daha vahim bir olay meydana geldi. Yoklamada kimliği belirsiz iki grubun birbirine silah çektiği ve yaşanan arbedede bir kişinin bıçaklandığı iddia edildi. Kavgada bir kişinin burnu kırılırken polis olaya müdahale etmek zorunda kaldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaşanan olaylarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Temayül yoklamasının bugün ve yarın devam edeceği bildirildi.

iyi parti ön seçim temayül yoklaması Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören altındağ silah bıçak polis