İYİ Parti'nin Antalya 5. Sıra Adayı: Yeryüzünü Melekler Sallıyor

TAKİP ET

İYİ Parti'nin adayının söyledikleri tartışma konusu oldu.

14 Mayıs seçimlerinde partilerin milletvekili adayları belli oldu. İYİ Parti'nin kimi adayları büyük tartışma konusu oldu. 

İYİ Parti Antalya 5. sıra Milletvekili Adayı Serkan Tekin'in Her Açıdan adlı YouTube kanalında depreme ilişkin yaptığı yorumlar ortaya çıktı. 

Batman doğumlu olan ve Kürt Sait üzerine "çalışmaları" bulunan Tekin, geçmişte Osman Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de de programlar yaptı.

Tekin, katıldığı YouTube yayınında "Depremler şöyle oluyor; günümüzdeki deprem uzmanları fay hattının kırılmasından bahsediyor. Ancak eski kaynaklara baktığımız zaman yerin damarları meleklerin ellerindedir, melekler o damarları salladığı zaman deprem oluyor. Fay hattının kırılması da Allah’ın iradesiyledir. Orada muhakkak görevli bir melek vardır." ifadelerini kullandı. 

Yakın zamanda büyük yıkım yaratan depremler yaşamış, deprem ülkesi Türkiye'de böyle bir "deprem uzmanını" 5. sıraya yazan İYİ Parti tepki aldı. 

Şahsın ayrıca Antalya'da tanınmadığı da belirtildi.

serkan tetik iyi parti antalya 5. sıra adayı yeryüzünü melekler sallıyor deprem deprem uzmanı iyi parti iyi parti milletvekili adayları