İYİ Parti'nin İstanbul'daki Temayül Yoklaması Başladı: Yüksek Katılım Oranı Dikkat Çekti

TAKİP ET

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul'daki milletvekili adaylarını belirlemek için temayül yoklaması başlattı.

İYİ Parti, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İstanbul'daki milletvekili adaylarını belirlemek için temayül yoklaması başlattı. Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan yoklamada, parti üyeleri seçim bölgelerindeki milletvekili adaylarını belirlemek üzere oy kullanmaya başladı.

İstanbul'un 3 seçim bölgesinden herhangi birinde milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunan aday adayları da stantlar kurarak tanıtım çalışmaları yaptı. Adaylar, seçmenlerin dikkatini çekmek için projelerini ve seçim programlarını anlattı. Parti üyeleri, adayların sunumlarını dinleyerek ve birbirleriyle istişare ederek kararlarını verdi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım, temayül yoklamasının başarılı geçmesi için parti üyelerine teşekkür etti ve "hayırlı olması" temennisinde bulundu. İYİ Parti, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi 15 ilde ön seçim yaparak milletvekili adaylarını belirlemeyi planlıyor. Bu ön seçimlerde, parti üyeleri adaylar arasında tercih yaparak partinin adaylarını belirleyecek.

İYİ Parti'nin temayül yoklaması, seçimler öncesinde aday belirleme sürecinde önemli bir adım olarak görülüyor. Parti üyeleri, seçmenlerin beklentilerini ve taleplerini dikkate alarak, en uygun adayları belirleyerek seçimlere hazırlanıyor. (AA)

iyi parti ön seçim temayül yoklaması istanbul alp emeç