İYİ Parti'nin Sokak İftarına AKP'li Belediyeden Bariyerli Engel

TAKİP ET

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığının Perşembe günü iftar düzenleyeceği alana AKP'li Beykoz Belediyesi tarafından demir bariyerler konuldu.

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 28 Nisan Perşembe günü Halk İftarı etkinliği düzenlemek için 14 Nisan'da Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz Belediyesi ve Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirimde bulundu.

İYİ Parti'nin talebine bugün "Yazının daha yeni geldiği, birkaç gün içerisinde cevap verileceği ancak o alanın bu tür organizasyonlar için çok uygun olmadığı, olumsuz cevap verilebileceği" yanıtı şifahen verildi. İYİ Parti resmi yazının henüz ellerine ulaşmadığını belirtti. 

Bununla beraber İYİ Parti'nin iftar düzenlemek istediği alanın AKP'li Beykoz Belediyesi tarafından demir bariyerlerle kapatıldığı görüldü.



İYİ Parti'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak halka açık bir parkta 28 Nisan 2022 Perşembe günü düzenleyeceğimiz Halk İftarı programını zamanında ( 14 Nisan 2022 ) ilgili resmi kurumlara bildirdik,

-Aradan geçen on gün içerisinde olumsuz cevap gelmeyince programı yetiştirebilmek için hazırlıklarımıza başladık, tedarik bağlantılarımızı yaptık, Hemşehrilerimize duyurduk.

-On iki gün boyunca hiçbir cevap vermeyen Beykoz Belediyesi on ikinci günün sonunda olumsuz cevap verebileceğini şifahen ima etti. (Yazıyla bildirmedi)

Herkesin de anlayabileceği gibi, süreci sürüncemede bırakarak, zamanında cevap vermeyerek bizi Beykoz Halkı’na karşı mahcup düşürmeye çalışmışlardır.

Zeytinburnu eşrafından Sn. Murat Aydın bilsin ki, biz Beykozlular bunu not ettik.

Kıymetli Beykozlular da bilsin ki, Halk İftarımız aynı gün ve aynı yerde olacaktır."