İYİ Parti TBMM'yi Şehitler İçin Ortak Bildiri Yayımlamaya Çağırdı: Anlamsız Bir Direnç Var

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Selcan Taşçı Hamşıoğlu X hesabından yaptığı paylaşımda TBMM'de şehitlerimiz için yayınlanmak istenen ortak bildiriye bazı partilerin direnç gösterdiğini ifade etti.

İYİ Parti Grubu şehitlerimiz için TBMM'yi ortak bildiri yayınlamaya davet ederken bazı kişilerin direnç gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu X hesabından yaptığı paylaşımda TBMM'de şehitlerimiz için ortak bildiri yayınlanmasına yapılan davete dirençlerin olduğunu şu sözlerle ifade etti: 

"İYİ Parti Grubu olarak, TBMM’yi şehitlerimiz için ortak bildiri yayınlamaya davet ettik ve milli yas talebimizi ilettik; anlaşılmaz bir direnç var! “Bu gece yetişmez” diyen bile çıktı! Şehitlerimiz, gece-gündüz, zifiri gecelerde, karda, yağmurda, ayazda canları pahasına bizi savunur, bizim için ölürken biz bir saat fazla mı çalışamayacağız!!! Bundan imtina edene yazıklar olsun …"

Öte yandan TBMM'deki partilerin Grup Başkanvekillerinin tamamı TBMM Başkanvekili başkanlığında toplandı. CHP ve Kürtçü DEM Parti'nin kararı bekleniyor. CHP'nin konuyu önce yetkili kurullarıyla görüşmek istediği belirtiliyor.

 

 

 

 

iyi parti şehit ortak bildiri tbmm