İYİ Parti'de 81 İl Başkanından Ümit Özdağ Hakkında İhraç Talebi

TAKİP ET

İstanbul İl Başkanı Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla itham eden Özdağ hakkında İYİ Parti'de 81 il başkanı ve İstanbul'un 39 ilçe başkanı Genel Merkez'e giderek ihraç taleplerini iletecek.

2. Olağan Kurultayı'nda patlak veren liste krizinden sonra içine sürüklendiği FETÖ meselesi, İYİ Parti'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

İki gün önce üçüncü yılını kutlayan partide kuruculardan Ümit Özdağ'ın konuk olduğu bir canlı yayında İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu Fetullahçı Terör Örgütü mensubu olmakla suçlamasının ardından başlayan kriz, tabanda Özdağ'ın ihracı noktasında büyük bir talep meydana gelmesine sebep oldu.

Özdağ'ın söz konusu ithamları dile getirdiği gün, derhal bir araya gelen İstanbul'un 39 ilçe başkanına ek olarak bu kez partinin 81 il başkanı da dahil olmak üzere kalabalık bir heyet saat 13.30'da Genel Merkez'e çıkartmada bulunacak. İl ve ilçe başkanlarının talepleri ortak; İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihracı.

Daha önce partideki muhalif ve küskünler diye anılan isimlerin ihracına sıcak bakmadığını açıklayan Genel Başkan Meral Akşener'in il ve ilçe başkanlarından gelen talebe nasıl yaklaşacağı ise merak konusu.

ümit özdağ buğra kavuncu ihraç talebi iyi parti fetö ithamı 81 il başkanı 39 ilçe başkanı istanbul il başkanlığı