İYİ Parti'de Bahadır Erdem'e İsyan Devam Ediyor

TAKİP ET

Meral Akşener'in 2. Olağan Kurultay ile partinin karar alma mekanizmasına dahil ettiği isimlerden olan Bahadır Erdem'in varlığı parti tabanında büyük rahatsızlık oluşturmaya devam ediyor. Erdem'in son olarak istifa eden Albayrak ile ilgili sözleri partililer tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi.

İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultayı ile partiye katılım sağlayan ve Meral Akşener'in işaret etmesi üzerine kısa süre içerisinde hem Genel İdare Kurulu hem Başkanlık Divanına seçilen Bahadır Erdem'in varlığı parti içerisinde sorun yaratmaya devam ediyor.

Daha önce geçmiş tarihli sosyal medya paylaşımlarının gündeme gelmesiyle tepki çeken Erdem, bu kez de "görevden affı kabul edilen" Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı hakkındaki açıklamalarıyla isyan ettirdi. Erdem'in söz konusu paylaşımda şu ifadeler yer alıyor: 

"Şu koltuk denen şey ne sihirli bir güç ise bir indin mi yıllardan beri öve öve bitirenler bir gecede dönüyor Yahu hiç mi bilmezsiniz Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi mal da yalan mülk de yalan var biraz da sen oyalan"

Partinin Kurucular Kurulu Üyesi Seyit Yücel, Erdem'in tweetini alıntılayarak "Paraşütle gelince böyle oluyor demek ki" sözleriyle tartışmalı ismin hızlı yükselişine göndermede bulundu.

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Erdem'in açıklamasını "Yorumsuz" notunu düşerek paylaştı.

Akşener'in avukatı olarak tanınan Uğur Tarhan ise aynı paylaşım için "Hayatın olağan akışına aykırı siyasî kariyeriniz sadece "sihirli güçler"in etkisiyle açıklanabilir. Fikirleriniz gibi siz de "olağan dışısınız" , güven değil şüphe telkin ediyorsunuz" yorumunda bulundu.

feridun bahşi seyit yücel uğur tarhan iyi parti bahadır erdem