İYİ Partili Ağıralioğlu'nun "Abdülhamit Neyse Atatürk Odur" Sözlerine Çıray'dan Tepki

TAKİP ET

İzmir Milletvekili Çıray, partisinin Başkanlık Divanı Üyesi Ağıralioğlu'nun "Abdülhamit neyse Atatürk odur" sözlerinden duyduğu rahatsızlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

İYİ Parti'ye 24 Haziran Genel Seçimleri ile katılan ve uzun süre TBMM Grup Başkanvekilliği, Parti Sözcülüğü gibi görevler yürüten İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, parti içi muhalefetin eleştirilerinin hedefi olmaya devam ediyor.

Geçmiş tarihli açıklamalarının gündeme taşınması ve Parti Sözcülüğü görevi esnasında hem AKP hem de AKP lideri ile ilgili açıklamalarda bulunmasıyla parti içinde krize neden olan Ağıralioğlu, bu kez de canlı yayın konuğu olduğu FOX TV'deki Çalar Saat programında "Abdülhamit neyse Atatürk odur" sözleriyle tepki topladı.

Partinin kurucuları arasında yer alan, İzmir Milletvekili ve eski Başkanlık Divanı Üyesi Aytun Çıray, sosyal medya hesabından söz konusu açıklamaların yapıldığı saniyelerin görüntülerini paylaşarak "Tarihimizi inkâr etmiyoruz... Ancak "Abdülhamit neyse Atatürk odur.." sözünü ben kabul etmiyorum" sözleriyle Ağıralioğlu'na tepki gösterdi.

iyi parti yavuz ağıralioğlu abdülhamit neyse atatürk odur aytun çıray tepki izmir milletvekili istanbul milletvekili fox tv ismail küçükkaya