İYİ Partili Başkan Adayının Duvar Reklamları, CHP'li Belediye Tarafından Söküldü

TAKİP ET

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın'ın afişleri CHP'li belediye tarafından söküldü.

İYİ Parti seçimlerin ardından Millet İttifakı'ndan ayrılarak yerel seçimlere tek başına katılacağını açıkladı. Bu doğrultuda bazı şehirlerde kendi adaylarını açıklayan İYİ Parti, Eskişehir'de Melih Aydın'ı aday gösterdi. 

İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, yerel seçim çalışmaları kapsamında şehrin belirli noktalarındaki duvar reklamlarını CHP'li büyükşehir belediyesinden kiraladı. CHP'li büyükşehir belediyesi sözleşmeleri devam eden duvar reklamlarını kaldırdı. 

Konuyla alakalı Melih Aydın'dan açıklama geldi. Aydın'ın açıklaması şu şekilde:

"Eskişehir kamuoyuna;
Dün gece geç saatlerde bina hak sahiplerinden yetkili bir firma aracılığıyla CUMHURİYET kutlamalarında astığımız ve sözleşmeleri devam eden duvar reklamları CHP’li BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN SÖKÜLMÜŞTÜR.
Üstelik avukatlarımız tarafından süreç devam ettirilirken adeta parçalamak suretiyle yapılan bu durum GERÇEK DEĞİŞİMİ ESKİŞEHİR’de YAPACAĞIMIZ İNANCINI daha da artırmıştır.
İktidar kaynakları ve belediye imkanlarına karşı adil bir yarış olmayacağını zaten biliyoruz ama şahsi imkanlarımızla yaptığımız çalışmaların maddi, manevi takipçisi olacağımızı böyle durumların bizi ASLA YILDIRAMAYACAĞINI siz değerli hemşehrilerime saygıyla sunarım."

 

melih aydın eskişehir büyükşehir belediyesi iyi parti yerel seçimler duvar reklamları