İYİ Partili Buğra Kavuncu: Bizim Açımızdan Başarısız Bir Seçim Oldu

TAKİP ET

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu geçtiğimiz seçim dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Ordu'nun Altınordu ilçesinde partililerle bir araya geldi. 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerle ilgili konuşan Kavuncu, sahada olan, bekleyen değil giden, pasif değil aktif bir teşkilat olacaklarını, bunu hissettirmek için de çalıştıklarını söyledi. Kavuncu, tüm teşkilat üyelerinden partiye sahip çıkmalarını istedi.

"Sonuç İtibarıyla Başarısız Bir Seçim Oldu"

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim sonuçlarında arzu ettikleri neticeyi alamadıklarını da söyleyen Kavuncu,  "Sonuç itibarıyla başarısız bir seçim oldu bizim açımızdan. Cumhurbaşkanı adayımızı seçtiremedik. Parlamentoda da arzu ettiğimiz milletvekili sayısına ulaşamadık. Beklentimizin altında bir sonuçla seçimleri tamamladık"  dedi.

Son seçimde, bir önceki seçime göre yaklaşık 300 bin kişinin daha İYİ Parti'ye oy verdiğini aktaran Kavuncu, şu ifadeleri kullandı: 

"İktidar olmak kadar, muhalefet olmanın da yükü ve sorumluluğu ağırdır. Muhalefete de düşen çok ciddi sorumluluklar var. Biz milletimizin dertlerinin takipçisi olacağız. İktidarın yanlışlarına 'yanlış', doğrularına 'doğru' diyerek muhalefetin asli görevini yerine getireceğiz. Bizim bu mecburiyetimiz var. Bu da iktidar olmak kadar büyük sorumluluk."

Buğra Kavuncu İYİ Parti