İYİ Partili Erhan Usta: Rusya Şu Anda Türkiye Seçimlerine Müdahale Ediyor

TAKİP ET

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Rusya'nın Erdoğan rejimini destekleyerek Türkiye seçimlerine müdahale ettiğini söyledi.

Serbestiyet'e konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Rusya'nın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan rejimine destek vererek Türkiye seçimlerine müdahale ettiğini söyledi.

"Şunu çok net bir şekilde söyleyeyim: Rusya, şu anda her şeyiyle Türkiye seçimlerine müdahale ediyor.

25 Milyar Dolar Kaynağı Belirsiz Para... Bu Para Nereden Geldi?

Bakın bu tahıl krizindeki meseleler, orada Türkiye'ye yüklenen fonksiyon, enerjiyle ilgili hususlar... BOTAŞ ödemelerinde kolaylık sağlıyor. Rus oligarkların bir kısım paraları Türkiye'ye değişik kanallardan geliyor. Ocak-Eylül ödemeler dengesinde 40 milyar dolar açık vermişiz, bunun 25 milyar doları kaynağı belirsiz parayla finanse edilmiş.

Bu Paranın Karşılığında Hangi Tavizler Verildi?

Bu para nereden geldi? Bu para kimin parası? Bu paranın karşılığında Türkiye hangi tavizleri veriyor? Yarın bu paralar nedeniyle Türkiye'nin başına hangi sıkıntılar gelecek? Böyle bir devlet yönetimi olur mu? Böyle büyük bir rakamı Türkiye hiç yaşamadı. Evet, net hata noksanda birtakım istatistiki hatalardan dolayı kaydedilemeyen bir miktar para olurdu ama 25 milyar doları Türkiye hiç yaşamadı.

Prof. Dr. Veysel Ulusoy'dan Dikkat Çekici 'Net Hata Noksan' Yazısı

iyi parti grup başkanvekili iyi partili erdoğan recep Tayyip Erdoğan rusya şu anda türkiye seçimlerine müdahale ediyor