İYİ Partili Hamşıoğlu, Ege Akersoy İçin İki Soru Önergesi Hazırladığını Açıkladı

TAKİP ET

İYİ Partili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, Ege Akersoy için biri İçişleri Bakanlığı, diğeri Adalet Bakanlığı'na olmak üzere iki soru önergesi hazırladığını açıkladı. Ayrıca Hamşıoğlu, yarın Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı için Ankara Adliyesi'nde olacağını da duyurdu.

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçıoğlu, şeriat yanlılarının bayrağını açan İsmail Aydemir'e yumruk attıktan sonra tutuklanan ve Metris Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Ege Akersoy için biri İçişleri Bakanlığı, diğeri ise Adalet Bakanlığı'na olmak üzere iki soru önergesi hazırladığını açıkladı. 

Ege Akersoy'un Dosyası ''Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama'' Suçuna Çevrildi

Hamşıoğlu ayrıca sığınmacı haberi yaptıkları için tutuklanan Türk Milliyetçisi gazeteciler Süha Çardaklı ve Serkan Kafkas için yarın sabah Ankara Adliyesi'nde olacağını duyurdu. 

Milliyetçi Kongre Derneği'nden Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı İçin Çağrı

'Hani Şu “Şehitler Ölmez” Pankartı Suç Dosyasına(!) Konan Serkan'

Hamşıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

''Yarın, Ankara Adliyesi’nde, sığınmacı karşıtı paylaşımları dolayısıyla tutuklanan genç muhabirler Süha ve Serkan’ın duruşmasında olacağım; hani şu “Şehitler Ölmez” pankartı suç dosyasına(!) konan Serkan’ın!!!!

 

Bugün, Ege için iki soru önergesi hazırladım; biri İçişleri, diğeri Adalet Bakanlarına..

İstanbul teşkilatımız yanlarında; görülen o ki bu gece de Baturalp, Oğuz Talha ve Akif için nöbetimiz!

Biz bu filmi bin yıldır kaç yüz kere gördük; Siz teknik olarak başardığınızı sanırsınız, beyhude hazza dalarsınız, biz tam o anda; Öldü bilindiysek yeniden doğar… Bitti, tükendi bilindiysek yeniden türer… Yenildi bilindiysek yedi düveli ezer… Velhasıl; Atatürk’ün çağlar ötesine bıraktığı tarihi ikaz gibi; tabiatın rüzgarlarıyla sallanır, yağmurlarıyla yıkanır, şimşek, yıldırım, kasırga, ama en nihayetinde güneş oluruz! Türk budur! 

Kısaca:

Boşa heves!

Evlatlarımızı yedirmeyiz! Yedirmeyeceğiz!''

 

selcan taşçı hamşıoğlu Ege Akersoy serkan kafkas süha çardaklı soru önergesi