İYİ Partili İbrahim Özkan: Tepeören Barınağına İlçelerden Ölen Hayvanların Getirildiği Belirlendi

TAKİP ET

İYİ Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan dikkat çekici bir açıklama yaptı.

AKP'li Tevfik Göksu tarafından ortaya atılan ve hükümetin yandaş medyasında yankı bulan iddiaya göre "bir vatandaşın" Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı yakınlarında yüzlerce köpek için kazılan bir çukurda köpeklerin katledildiği ve çocuğunun naylon poşetler içinde yakılmış halde durduğunu söylemişti.

Söz konusu iddianın ortaya atılması üzerine resmi Twitter hesabından açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Tepeören Hayvan Bakımevi’nde hayatını kaybeden hayvan dostlarımızın defin edildiği alandaki görüntüleri asla kabul edemeyiz. Şehrimizi paylaştığımız canlı dostlarımıza yapılan bu uygulamayı yapan kişiler hakkında soruşturma açılmıştır. Gelişmeleri paylaşacağız" demişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan iddialara ilişkin olarak "AKP İl Başkanı ve Tevfik Göksu'nun ortaya attığı 'Tepeören barınağında katliam var' yalanı, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü incelemesiyle tescillendi. Ölen hayvanların ilçelerden getirildiği belirlendi" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili İbrahim Özkan Tepeören Barınağına Ölen Hayvanların İlçelerden Getirildiği Belirlendi