İYİ Partili Kavuncu, Daha Önce IŞİD'li Teröristler Hakkında Verdiği Soru Önergesini Paylaştı: Düzensiz Göç ve Bir Acı Sonuç Daha

TAKİP ET

Buğra Kavuncu, daha önce İçişleri'ne şeriatçı terör örgütü IŞİD mensubu teröristler ile ilgili verdiği soru önergesini sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen ve 1 vatandaşımızın hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı şeriatçı terör örgütü IŞİD üstlenmişti.

Kiliseye Düzenlenen Silahlı Saldırıyı Şeriatçı Terör Örgütü IŞİD Üstlendi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu, kiliseye yönelik gerçekleştirilen saldırısı sonrası bugün, 20 Aralık 2023 tarihinde TBMM'de İçişleri'ne, şeriatçı terör örgütü IŞİD mensubu teröristlere ilişkin verdiği soru önergesini paylaştı.

İstanbul'daki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar Ayini Sırasında Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 1 Yaralı

'Düzensiz Göç ve Bir Acı Sonuç Daha'

'Düzensiz göç' vurgusu yapan ve eski AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya göndermede bulunan Kavuncu, soru önergesini paylaştığı gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

''Düzensiz göç ve bir acı sonuç daha... Çok değil, daha bir ay önce TBMM'de, Türkiye'deki IŞİD'li teröristleri gündeme getirmiştim. Malum, bir önceki bakan, terörist sayısı açıklama konusunda çok hassastı. Maalesef şimdi acı bir olay yaşadık.

Hep soruyoruz, hep soracağız: Güvenli ve huzurlu sokaklar ne zaman sağlanacak?''

 

 

buğra kavuncu santa maria kilisesi soru önergesi içişleri bakanlığı TBMM silahlı saldırı şeriatçı terör örgütü