İYİ Partili Koray Aydın, CHP Medyasının 'Beşli Çete ile Görüştüler' İddialarını Yalanladı

TAKİP ET

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, CHP güdümündeki medyanın ortaya attığı "beşli çete ile görüştü" iddialarına yanıt verdi.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, CHP güdümündeki medyanın ortaya attığı "beşli çete ile görüştü" iddialarına yanıt verdi.

İYİ Parti'nin altılı masadan ayrılmasının ardından Aydın'ın "beşli çete temsilcisi ile görüştüğü" iddiası ortaya atılmıştı. Ancak Aydın, bu iddiayı alçakça bir iftira olarak nitelendirdi ve gerçek dışı olduğunu söyledi.

Aydın, bu iddiaları atan ve yayınlayan kişiler hakkında yargıda hesap sorulacağını belirtti. Ayrıca, "Beşli Çete" kavramının İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından ortaya atıldığını ve İYİ Parti iktidarında bu çete üyelerinden hesap sorulacağını sözlerine ekledi.

Koray Aydın Twitter hesabından şu açıklamalarda bulundu:

Karanlık odaklar tarafından, şahsımı ve İYİ Parti'yi karalamak amacıyla basın ve sosyal medyaya servis edilen "Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki iddialar, alçakça bir iftiradır ve gerçek dışıdır.

Bu iftirayı atan ve yayanlar hakkında yargıda hesabı sorulacaktır.

"Beşli Çete" kavramını ilk kez ortaya atan ve Türk kamuoyuna mal eden İYİ Parti ve cesur liderimiz Sayın Meral Akşener'dir.

Türk milleti emin olsun, İYİ Parti iktidarında "Beşli Çete"den, ülkemizin kaynaklarını yağmalayanlardan ve yolsuzluk yapanlardan mutlaka hesap sorulacaktır.

"Beşli Çete" temsilcisi ile görüştüğüm yönündeki alçakça iftiraların tam da İYİ Parti'nin dayatmalara boyun eğmediği, cesurca bir dik duruş sergilediği ve kendi yolunu çizdiği bir zamanda gündeme getirilmesini, büyük Türk milletinin şaşmaz vicdanına ve takdirlerine sunuyorum.

koray aydın beşli çete meral akşener chp medyası