İYİ Partili Koray Aydın'ın Partisinden İstifa Edeceği İddia Edildi

TAKİP ET

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın görevinden alınacağı ve partisinden istifa etmeye hazırlandığı iddia edildi.

İYİ Parti, koronavirüs tedbirlerinin gölgesinde geçen 2. Olağan Kurultayı'nda ortaya atılan iddiaları tartışmaya devam ederken parti tabanını hareketlendirecek yeni bir iddia daha gündeme geldi.

Son iddia; Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın görevinden alınacağı ve partisinden istifa etmeye hazırlandığı yönünde. TamgaTürk'ün ulaştığı kaynaklar, parti içinde de benzer iddiaların ortaya atıldığını doğrulasa da tecrübeli siyasetçi ile ilgili bu yönde herhangi bir gelişmenin olmadığı ve söylentilerin asılsız olduğu bilgisini paylaştı.

Aydın'ın 2. Olağan Kurultay öncesinde bazı il başkanları ve partinin farklı kademelerinden yetkililerle bir araya gelerek Genel İdare Kurulu seçimlerine yönelik Genel Başkan Meral Akşener'in anahtar listesinde olsa da olmasa da oy verilecek ve oy verilmeyecek kişiler listesi verdiği öne sürülmüştü. Oy verilmeyecek kişiler arasında Ümit Özdağ, İsmail Koncuk, Yavuz Temizer ve Aytun Çıray gibi İYİ Parti'nin önde gelen isimleri bulunuyordu. Seçimlerin ardından teyit edilemeyen listede yer alan ve seçimlere giren isimlerin anahtar listedeki diğer isimlere nazaran çok az oy alması şüpheleri artırmıştı.

Koray Aydın İYİ Parti