İYİ Partili Kuleyin: Türk Milliyetçiliği Bir Suçsa, O Suçun Sonuna Kadar Failiyiz

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, katıldığı televizyon programında gözaltına alınan Türk milliyetçisi gazeteciler hakkında konuştu.

Sığınmacılarla ilgili haber yaptıkları için gözaltına alınan Aykırı Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, Ajans Muhbir editörleri Süha Çardaklı ve Serkan Kafkas hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutuluyor. 

İYİ Partili M. Tolga Akalın: Türk Evlatları Milliyetçi Paylaşım Yapmak ile Suçlanıyorlar; Önümüzdeki Dönemin Politik Mücadelesi Anayasal Türkçüler ile Siyasi Arapçılar Arasında Olacak

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İlişkiler Başkanı Şükrü Kuleyin, FOX TV'de Çalar Saat programına katıldı. Kuleyin, gözaltındaki Türk milliyetçisi gazeteciler hakkında konuştu. 

Kuleyin, şu ifadeleri kullandı: 

Sığınmacı ve göçlere karşı tepki gösteren bir takım gazeteci arkadaşımız şu anda tutuklu durumdalar. Batuhan Çolak, Süha Çardaklı ve Serkan Kafkas kardeşlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Buradan hükümete sesleniyoruz, Türk milliyetçiliğini bir suçun faili olarak görmek istiyorsanız biz de hazırız İYİ Parti olarak, o suçun sonuna kadar failiyiz.

şükrü kuleyin iyi parti çalar saat serkan kafkas süha çardaklı batuhan çolak