İYİ Partili Meclis Üyesine Çarpan, Kızıyla Boşanma Aşamasındaki Damadı Çıktı

TAKİP ET

İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Hamza Çankır'a çarpıp kaçan sürücünün, kızıyla boşanma aşamasındaki Fatih Tüzün olduğu ortaya çıktı.

1 Ağustos günü saat 19.00 sıralarında Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, Numunevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Hamza Çankır, elektrikli bisikletiyle kaldırımla ilerliyordu.

Çankır'a bir otomobil çarptı ve otomobilin sürücüsü durmadan kaçtı. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri yaralı Hamza Çankır'ı hastaneye kaldırdı.

Omurgasında ve sol ayağında kırıklar olduğu belirlenen Hamza Çankır'a çarpan sürücüyü yakalamak üzere harekete geçen polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Sürücünün Hamza Çankır'ın kızı E.Ç.T.'nin (25) eşi Fatih Tüzün olduğu tespit edildi. 

Fatih Tüzün ve Hamza Çankır'ın kızı olan eşinin boşanma aşamasında oldukları, 1,5 yııldır boşanma davasının çekişmeli olarak sürdüğü ve bu nedenle aileler arasında husumet olduğu ortaya çıktı. "Kasten adam yaralama" suçundan gözaltına alınan Tüzün, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

iyi parti iyi partili belediye meclis üyesi çarpan kızıyla boşanma aşamasında ki damadı çıktı fatih tüzün hatay dörtyol kaza