İYİ Partili Mehmet Tolga Akalın: Sorunların Çok Yakın Bir Zamanda Çözüldüğünü Hep Birlikte Göreceğiz

TAKİP ET

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Edirne 1'inci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tolga Akalın, 14 Mayıs'taki genel seçimler için belirledikleri aday listelerinden ötürü kırgınlık yaşayan üyelere seslendi.

İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Edirne 1'inci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Tolga Akalın, 14 Mayıs’taki genel seçimler için belirledikleri aday listelerinden ötürü kırgınlık yaşayan üyelere seslendi.

Akalın, istifa eden üyelere mücadeleyi bırakmamalarını tavsiye ederken; şahsi istifaların dava ve mücadele adamları için bir seçenek olmadığını söyledi.

Akalın yaptığı açıklamada, otuz yılı aşan siyaset deneyimiyle birçok milletvekili listesi ve tepki gördüğünü belirterek verilecek tepkiler içerisinde en yanlışının “istifa” olduğunu ifade etti.

Akalın, “İYİ Partili dostlarıma ve kardeşlerime sesleniyorum. Biz sadece 6 yıllık bir siyasi parti değiliz aynı zamanda çok güçlü bir kuruluş hikayesi olan 8 yıllık bir siyasi hareketiz. Emin olun sorunların çok yakın bir zamanda çözüldüğünü hep birlikte göreceğiz. Rica ediyorum; şahsi istifa dava ve mücadele adamları için bir seçenek değildir.” dedi.

mehmet tolga akalın iyi parti istifa