İYİ Partili Muhalifler Karar İçin Toplanıyor

TAKİP ET

İYİ Partili muhalif vekiller istifa mı, devam mı' kararını vermek için pazartesi günü bir araya gelecek.

İYİ Parti’de 'oy verilmeyecekler' liste krizinden sonra 'görev verilmesin' taleplerine rağmen Genel Başkan Meral Akşener’in Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a sahip çıkmasının ardından gözler muhalif milletvekillerine çevrildi. Edinilen bilgiye göre, muhalif vekiller pazartesi günü bir araya gelecek. 'İstifa mı, devam mı' kararının toplantının ardından verileceği öne sürülüyor.

İsmail Koncuk'tan Sert Tepki

'Oy verilmeyecekler' listesinde adı olan İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Koray Aydın’ın yeniden görevlendirilmesine sert tepki gösterdi. Koncuk, “İYİ Parti’nin 38 vekilinin en az 30’u yapılanın yanlış olduğunu, hizipçilik ve adamcılık olduğunu kabul ediyor. Bizler, bunu yüreklice seslendirebildik. Parti, fabrika ayarlarına dönsün istedik, maalesef o ayarlardan çok uzağa savrulduğunu gözlemliyoruz. Umut besledik ama bu son hareket görebilenler için açık mesajdır. Gerekeni yapacağız. Zafiyet gördüğümüz zaman, elektrik fazla yüklendiğinde vatansever insanların sigortası atar, attı, atmalıdır da” şeklinde konuştu.

meral akşener ismail koncuk iyi partili muhalif vekiller toplanıyor oy verilmeyecekler istifa mı devam mı iyi parti adana milletvekili muhalifler iyi parti kongre koray aydın