İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu'ndan Kendisine 'Köpek' Diyen Semih Yalçın'a Cevap

TAKİP ET

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP'li Semih Yalçın'ın hakaretlerine cevap verdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP'ye verilen her oyun AKP'ye verilmiş sayılacağını söylemişti. Bunun üzerine bir dizi Twitter paylaşımı yapan Semih Yalçın, Dervişoğlu'na "köpek" imasında bulundu ve birçok hakaret etti.

Dervişoğlu'na ve İYİ Partililere "Ülkücülükten azma, milliyetçilikten bozma, omuzu düşük sahte kabadayı" diyen Yalçın, Dervişoğlu'na "HDP yarânı, PKK musahibi Müsait Dervişoğlu" dedi. "Müsait Dervişoğlu; yetiştiği kapıya ürürken sadece tıynet ve meşrebini izhar etmiyor, aynı zamanda İP’in politikada giydiği fitne ve tefrika gömleğini de cömertçe teşhir ediyor" diyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"MHP düşmanlığı, İP’in ve içinde yer aldığı Amerikancı bağlaşıklar takımının millet iradesini parçalamak üzere yüklendiği ihanet misyonunu milletten gizlemeye yetmez. İP’e verilecek her oyun CHP-HDP-PKK’ya gideceği gerçeğini ise hiç değiştirmez. MHP’ye dönük ahlaksız ve seviyesiz saldırılar, partimizin ve milliyetçi-Ülkücü Hareketin millet nezdindeki itibarını zedeleyemez. FETÖ’den mülhem yalan ve safsatalar, karalama kampanyaları, MHP’nin siyaset iklimindeki özgül ağırlığına zarar veremez.

MHP; siyaset sahnesinde gerçek suret ve niyetleri gösteren kırılmaz bir ayine-i devran, renkleri ayıran turnusol kâğıdıdır. Vakti geldiğinde maskelerin düştüğünü, şer boyalarının döküldüğünü göreceğiz."

Müsavat Dervişoğlu'ndan Cevap

Bu hakaretlere cevap veren Müsavat Dervişoğlu şu ifadelere yer verdi:

"Hakarete hiç gerek yok… Ak Parti bizsiz de kanun çıkarabilir diyebilirsiniz. Ak Parti bizim desteğimize muhtaç bir azınlık hükumeti niteliğinde değildir diyebilirsiniz. Bize verilen oylar, Ak Partinin değirmenine asla su taşımaz diyebilirsiniz.

Bu hükumetin millete yaptıklarının vebaline ortak değiliz diyebilirsiniz. Ak Partiye ortak koşulmaktan rahatsız oluyoruz da diyebilirsiniz. Ne diyecekseniz bize değil millete söyleyin. Ama kendi ayıplarınızı saklamak için hakaret ve tehdit silahına sarılamazsınız.

Semih Yalçın, şahsıma yönelik olarak hazırladığı o seviyesiz hakaret manzumesini nerede yazıp Twitter hesabından paylaştı bilmiyorum ama ben o esnada manevi bir vazifeyi ifa etmek üzere eski MHP milletvekili Merhum Ali Fuat Eyüpoğlu’nun cenaze törenindeydim. Allah rahmet eylesin."

iyi parti iyi partili grup başkanvekili müsavat dervişoğlu semih yalçın köpek diyen cevap hakaret mhp