İYİ Partili Oktay Vural'dan İmamoğlu'na 'Oyun' Cevabı: Tavşan Tuzağıyla Bozkurt Avlanmaz

TAKİP ET

Oktay Vural, ''Yeni bir oyunla karşı karşıyayız'' diyen Ekrem İmamoğlu'na ''Şimdi de bu tezgahtan sıyrılmaya çalış. Sureti haktan görün.'' dedi.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, ''Şimdi de yeni bir oyunla karşı karşıyayız. Omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı masayı paylaştığımız, birlikte iş ürettiğimiz, beraber düşündüğümüz, beraber konuştuğumuz, aynı kâseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar.'' sözlerine yanıt verdi.

Oktay Vural'dan 'CHP'yle Arka Kapı Diplomasisi Yaptık' Diyen Özkan'a Tepki

Vural, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nun bu sözlerine ilişkin olarak verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı: 

''Keşke kendi işine baksaydın. Kurumların kararı varken bunu dolanmak için iş çevirmeseydin. Detay dediği ise esas. Demokrasinin vazgeçilmez kurumlarına ve kurallarına uymayanın ne demokrasimize ne de millet iradesine ne de geleceğe hayrı olur. Oyun deşifre oldu. Şimdi de bu tezgahtan sıyrılmaya çalış. Sureti haktan görün...Yok öyle yağma... "Tavşan tuzağıyla Bozkurt avlanmaz"''

 

Kulis | İYİ Parti'de Paralel Ekrem İmamoğlu Yapılanması

 

Akşener: Partimize Kurumsal Bir Operasyon Var, Bu Savaş Demektir

iyi parti oktay vural chp ekrem imamoğlu meral akşener