İYİ Partili Oktay Vural'dan Özgür Özel'e: Gelin Siz de Masada Terörün Gölgesinde DEM'le Hizalanmaktan Vazgeçin

TAKİP ET

İYİ Partili Oktay Vural, İYİ Parti'ye bildirge çağrısında bulunan CHP'ye ''Gelin siz de masada terörün gölgesinde DEM'le hizalanmaktan vazgeçin.'' sözleriyle çağrıda bulundu.

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP'ye ortak bildiri çağrısında bulundu. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, partisinin grup toplantısında İYİ Parti'ye yönelik ''AKP'den ayrışarak kendi bildirgenizi imzalayın"  açıklaması üzerine Vural, ''Teröre karşı onun, benim, senin değil BİZİM ortak duruşumuz olur. Gelin siz de Türk Milletinin birlikte atan bu yüreğinin yanında beraber hizalanın.'' sözleriyle çağrıda bulundu.

Özgür Özel'den İYİ Parti'ye Çağrı: AKP'den Ayrışarak Kendi Bildirgenizi İmzalayın

'Gelin Siz de Masada Terörün Gölgesinde DEM'le Hizalanmaktan Vazgeçin'

Sosyal medya hesabından CHP'ye çağrıda bulunan Vural, şu ifadeleri kullandı:

''Sayın Özel, İYİ Parti sahada da masada da Cumhuriyetçidir. Cumhuriyete karşı olan teröre, terörün gölgesinde siyaset yapanlara ve bölücülere karşı siyasi mücadelesini sahada da masada da veriyor. Türk Milleti PKK terörüne karşı Tek Yürek'tir. İYİ Parti olarak atan bu yüreği parçalamak isteyen her türlü girişimin karşısında, Türk milletinin bu duruşunu ifade eden her türlü girişimin yanındayız. Teröre karşı onun, benim, senin değil BİZİM ortak duruşumuz olur. Gelin siz de Türk Milletinin birlikte atan bu yüreğinin yanında beraber hizalanın. İYİ Parti sahada bölücü PKK'ya karşı mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin yanında durmaya; masada da bölücülere, terörün gölgesindeki siyasete karşı durmaya devam edecektir. Gelin siz de masada terörün gölgesinde DEM'le hizalanmaktan vazgeçin. Unutmayın ki hiçbir siyasi çıkar, makam, mevki, koltuk; Cumhuriyeti kuran iradeye, Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne ve şehitlerimiz için atan tek yüreğe sahip çıkmaktan önemli değildir.''

 

Oktay Vural Özgür Özel CHP İYİ Parti Ortak Bildiri