İYİ Partili Özdağ İstanbul İl Başkanı Kavuncu'yu Hedef Aldı

TAKİP ET

İYİ Partili Ümit Özdağ Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla itham etti.

CNN Türk kanalında Ahmet Hakan'a İYİ Parti'deki kriz sürecini anlatan Ümit Özdağ İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'yu FETÖ'cü olmakla itham etti. Özdağ konuşmasında;

"Buğra Kavuncu benim için en büyük hakyal kırıklığı ve kırılmadır. Buğra Kavuncu, Enver Altaylı'nın yeğeni bu birşey ifade etmez. Ama kendisi de aynı zamanda FETÖ'nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk İşadamları Derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış. Devlet 15 Temmuz'dan sonra bu derneğin kapatılması için başvurmuş ve kapatılmış. Bunun izahı yok. FETÖ'cü bir sivil toplum örgütünün eğer başkan yardımcılığını yapıyorsanız, öncesindeki başkan ve sonrasındaki başkan FETÖ'cüyse, bu arada FETÖ'yle ilgili yıllar boyunca bir tane olumlu veya olumsuz açıklamanız yoksa, sosyal medya hesaplarınız bomboşsa, bu şekillendirilmiş demektir. Hayatın normal akışına aykırıdır. Sayın Genel Başkana ben bu uyarıyı yaptığım zaman 2 devlet görevlisiyle konuştuğunu, Buğra'yla ilgili kendilerinde kayıt olmadığını söylemişler"  ifadelerini kullandı.

Söz konusu açıklamaların ardından çok sayıda İYİ Partili, partinin kurumsal kimliğine zarar verdiğini ifade ederek Özdağ'a sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Buğra kavuncu ümit özdağ iyi parti