İYİ Partili Özkan, İstanbul İçin CHP ile 'Arka Kapı Diplomasisi' Yürüttüklerini Açıkladı: Birer Başkan Yardımcılığı İstedik

TAKİP ET

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan, yerel seçimlerde İstanbul için CHP ile arka kapı diplomasisi yürüttüklerini açıkladı. Özkan, Buğra Kavuncu'nun kendisine 'Beşiktaş'ı bile verseler işbirliği yapmayacağız' dediğini ifade etti.

Yerel seçimlere doğru giderken 'İYİ Parti - CHP iş birliği' tartışmalarında gündemde sıkça adı geçen İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyesi İbrahim Özkan, tartışma yaratacak bir açıklamada daha bulundu.

Akşener'in İsteği ile İstifa Eden İbrahim Özkan, Yeniden İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili Seçildi

Özkan, yaptığı açıklamada CHP ile arka kapı diplomasisi yaptıklarını ve bu arka kapı diplomasisi kapsamında birer belediye başkan yardımcılığı istediklerini ifade ederken aynı zamanda İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu'nun kendisine 'Beşiktaş'ı bile verseler işbirliği yapmayacağız' dediğini de açıkladı.

İYİ Parti İBB Meclis Üyelerinin Tümü Kesin İhraç Talebiyle Disipline Sevk Edildi

'Birer Başkan Yardımcılığı Verilmesi Konusunda Temaslarımız Sürüyordu'

İbrahim Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"CHP ile arka kapı diplomasisi yapıyorduk. İstanbul'da kazanılacak yerde 3 ilçe belediyesi, 25 büyükşehir belediye meclis üyesi ve CHP'li ilçe belediyelerinde birer başkan yardımcılığı verilmesi konusunda temaslarımız sürüyordu.

Buğra Kavuncu bana 'Beşiktaş'ı bile verseler işbirliği yapmayacağız' dedi."

Kulis | İYİ Parti'de Paralel Ekrem İmamoğlu Yapılanması

İbrahim Özkan İstanbul Arka Kapı Diplomasisi Yerel Seçimler İYİ Parti CHP İBB