İYİ Partili Özlale'den DEVA Partili Ekmen'e: Güven Kapıya Saat Vererek Değil, Söz Hakkı Vererek İnşa Edilir

TAKİP ET

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'in İYİ Parti'ye, yarın saat 14:00'e kadar 'müddet' vermesinin ardından İYİ Parti kanadından cevap geldi. İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, "Güven kapıya saat vererek değil, söz hakkı vererek inşa edilir." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'in İYİ Parti'ye, yarın saat 14:00'e kadar 'müddet' vermesinin ardından İYİ Parti kanadından cevap geldi.

DEVA Partili Ekmen, İYİ Parti'ye Müddet Verdi: İttifakımızın Kapısı Yarın 14.00'e Kadar Açık

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, "Güven kapıya saat vererek değil, söz hakkı vererek inşa edilir." dedi.

CHP'den gelen tekliflerin nezaketine vurgu yapan Özlale, 'tek adam rejimi'ne geçişte DEVA Partililerin AKP Genel Başkanı Erdoğan için verdiği desteği de unutmayarak şu ifadeleri kullandı:

"Güven kapıya saat vererek değil, söz hakkı vererek inşa edilir. Siz bu ucube sistemin kabulü için referandum çalışması yaparken, CHP ile İYİ Parti Millet İttifakının temellerini atıyordu. Üstelik nazik bir davet nasıl yapılır diye merak ediyorsanız Aykut Erdoğdu ve Akif Hamzaçebi 'ye bakabilirsiniz."

ümit özlale mehmet emin ekmen iyi parti chp deva partisi referandum