İYİ Partili Turhan Çömez'den '2.5 Kilo Altın Dışında Hiçbir Servetim Yok' Diyen AKP'li Taşkesenlioğlu'na Yanıt: Zehra Sen Niye Böyle Gariban Kaldın?

TAKİP ET

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının merkezindeki isimlerden biri olan AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu, 2,5 kilo altından başka mal varlığının olmadığını iddia etmişti. İYİ Partili Turhan Çömez, Taşkesenlioğlu'nun iddiaları hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı..

Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in açıklamalarında adı geçen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, hükümete yakınlığıyla tanınan gazeteci Nagehan Alçı'ya hakkındaki iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Taşkesenlioğlu şunları söylemişti:

“Çoluğum, çocuğum yok, bir annem vardı, onu da kaybettim. Benim öyle fazla bir paraya ihtiyacım yok ki Nagehan Hanım. Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok Nagehan Hanım. Ama gözüm parada değil. Bana bu kadar ağır iftiraların altında kalmak çok ağır geliyor. Artık kime inanacağımı, ne düşüneceğimi bilemez hale geldim. Karşıma çıkan her kadına ‘Acaba kocaları onlara benim yaşadıklarımı yaşatır mıydı? Bunlar neden benim başıma geldi?’ diye soruyorum”

İYİ Partili Turhan Çömez, Taşkesenlioğlu'nun açıklamasına sosyal medyadan yanıt verdi.

"Zehra, Sen Niye Böyle Gariban Kaldı"

Çömez, "AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu, ‘Kendi yağında kavrulan birisiydim. 2,5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok.' Danışmanının üzerine yapılan bir çiftliğin bugünkü değeri 300 milyon TL. Zehra, sen niye böyle gariban kaldın?" diyerek yazdığı tweet'te iddialara konu olan çiftliğin videosunu paylaştı.

AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu: “Kendi yağında kavrulan birisiydim. 2,5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok.”
Danışmanının üzerine yapılan bir çiftliğin bugünkü değeri 300 milyon TL Zehra, sen niye böyle gariban kaldın?
pic.twitter.com/8sO4LQptj3

— Op Dr Turhan Comez (@ComezTurhan) December 28, 2022

“Otel Kimin Acaba?” 

İYİ Partili Turhan Çömez, başka bir paylaşımında ise "Blueline" isimli otelin görselini paylaştı. Çömez,  “Ne zor bir durum Zehra. Acıdım. Aşağıdaki hotel kimin acaba? Gerçekten bilmiyor musun? Emily bilir ona sor…” ifadelerini kullandı.

— Op Dr Turhan Comez (@ComezTurhan) December 29, 2022

 

turhan çömez Sedat Peker zehra taşkensioğlu