İYİ Partili Türkoğlu, İstanbul'da TOKİ Mağdurlarının Protestosuna Destek Verdi

TAKİP ET

Selçuk Türkoğlu, İstanbul Tuzla TOKİ mağdurlarının düzenlediği protestoya katılarak destek verdi.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İstanbul Tuzla TOKİ mağdurlarının düzenlediği protestoya katılarak destek verdi. 

4 Yıldır Evini Teslim Alamayan TOKİ Mağduru: 'Yaptığınız Bizi Pes Ettirip Haklarımızı Araplara, Suriyelilere Satmaktır'

'Binlerce Vatandaşın Vebali TOKİ’nin ve AKP İktidarının Omuzlarındadır'

TOKİ mağduru vatandaşların protestosuna destek veren Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı ve mağdur vatandaşların sorunlarını dile getirdiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''Ülkenin dört bir yanında yaşanan TOKİ mağduriyetleri binlerce vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Tuzla’daki 5750 “TOKİZEDE” vatandaşın protesto eylemine destek verdik.

Meclis’te de defalarca dile getirdiğimiz sorun, devletin 5 yıl önce söz verdiği ev fiyatları, sabit taksit ve yüzde 1 KDV sözünden caymasından kaynaklanıyor. 17 bin ile 21 bin lira arasına yükseltilen taksitler ve ödeme süresinin 240 aydan 180 aya indirilmesi, KDV’nin de yüzde 10’a yükseltilmesi, TOKİ’yi amacından uzaklaştırmış, dar gelirlinin ev sahibi olma beklentisini hayal kırıklığına uğratmıştır. Binlerce vatandaşın vebali TOKİ’nin ve AK Parti iktidarının omuzlarındadır. İstanbul, Bursa Mustafakemalpaşa ve Eskişehir de başta olmak üzere tüm TOKİ mağdurlarının yanında olmaya devam edeceğiz.''

TOKİ Mağdurlarıyla Murat Kurum Arasında Gerginlik: Telefonu Eliyle Kapatmaya Çalıştı

 

 

iyi parti selçuk türkoğlu bursa milletvekili toki toki mağdurları istanbul istanbul tuzla