İYİ Partili Vekil'den Meclis Kürsüsünde Batuhan Çolak ve Süha Çardaklı Tepkisi

TAKİP ET

Nimet Özdemir, Mecliste yaptığı konuşmada tutuklu gazeteciler Süha Çardaklı ve Batuhan Çolak'ın tutukluluk halinin devam etmesine tepki gösterirken Suriyeli güzelleyen imam Seyfullah Akyiğit'e ise tepki gösterdi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, Meclis kürüsüsünde yaptığı konuşmada sığınmacı haberi yaptıkları için hukuksuz bir şekilde tutuklanan Aykırı Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ve Ajans Muhbir editörü Süha Çardaklı'nın tutukluluk hallerine tepki gösterdi.

Tutuklu Türk Milliyetçisi Gazeteciler Süha Çardaklı ve Batuhan Çolak'ın Saçları Kazındı

Özdemir, tutuklu iki Türk Milliyetçisi gazetecinin tutukluluk haline tepki göstermesinin yanı sıra Konya'da imamlık yapan ve depremde hayatını kaybeden Türklerin cenazelerinin koktuğunu ancak Suriyeli bir kişinin cenazesinin 'mis' gibi koktuğunu söyleyerek tepkilerin odağı olan Seyfullah Akyiğit'e de tepki gösterdi.

İmam: 1 Aylık Mis Gibi Kokan Cenazeyi Araştırdık Suriyeli Çıktı

İYİ Partili Özdemir konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Süha Çardaklı ve Batuhan Çolak'ın teröristlere yapılan muameleye maruz bırakılarak hala tutsak tutulması bir yanda dururken Seyfullah Akyiğit gibi kendini bilmezlerin aramızda dolaşmasını hazmedemiyoruz ve hesabını soracağız."

nimet özdemir süha çardaklı batuhan çolak seyfullah akyiğit suriyeli cenazesi