İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan Canlı Yayında Nepotizm İtirafı: Ben Eşe Dosta Razıyım

TAKİP ET

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Partili isimlerin İBB'de görevlendirilmesine ilişkin soruya tepki çeken bir yanıt verdi.

TVNET'te Taha Hüseyin Karagöz'e konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki akraba atamalarına ilişkin "Ben eşe dosta razıyım" dedi.

Gazeteci Karagöz'ün üst düzey İYİ Partili isimlerin akrabalarının muhalefet belediyelerinde önemli görevlere getirilmesine ilişkin bir soruya cevap veren Ağıralioğlu, "Herkes birinin eşi" diye konuştu.

"Bunlar bürokraside atamalardır. Kimse ağaç kovuğundan çıkmadı" diyen Ağıralioğlu, Taha Hüseyin Karagöz'ün "Normaldir yani bu?" şeklindeki sorusuna "Herkes birisinin eşi" yanıtını verdi.
   

"Aklı Kafasında Hiçbir Müslüman, Hiçbir Türk Evladı Bu Kitaba 'Harika' Demez"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin grup toplantısında göstererek okullarda yeniden okutulacağını söylediği "Medeni Bilgiler" kitabını "doğru bulmadığını" söyledi.



Hiç kimsenin o kitabı doğru bulmadığını belirten Ağıralioğlu, "Hiç ötesi berisi yok. Bu kitap okutulsun, makuldür denilebilecek bir şey değildir. Aklı kafasında hiçbir Müslüman, hiçbir Türk evladı, bu kitaba 'harika' demez" ifadelerini kullandı.

 

iyi parti iyi partili yavuz ağıralioğlu canlı yayında nepotizm itirafı ben eşe dosta razıyım herkes birisinin eşi ağaç kovuğundan çıkmadı