İyi Satışlar: Rasim Ozan Kütahyalı, Devlet Yetkililerinin Kendisinden Gezi Olayları Sırasında 'Koç Ailesi Otellerini Teröristlerin Karargahı Yaptı' Demesini İstediğini Açıkladı

TAKİP ET

Rasim Ozan Kütahyalı "eski ortaklarını" ifşa etmekle tehdit etti.

Ali Koç Rasim Ozan Kütahyalı'ya Verdi Veriştirdi: Karşımdaki Zat FETÖ'nün Sözcüsüydü

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç'un sert eleştirilerinin hedefi olan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'nin Twitter hesabından yapılan programın bir kesitine yer verilen paylaşımı şahsi hesabından alıntılayan Kütahyalı, şu ifadeleri kullandı:

"Devletin Üst Düzey Yetkilileri Yayın Esnasında Mesaj Attı"

"1-DEVLET’in üst düzey yetkililerinden bana yayın esnasında gelen mesajları Koç Ailesi’nin de,bizim ailenin de çok iyi tanıdığı Aydın Doğan’a göstermeye hazırım. Aydın Bey yeddiemin olsun. 'Gezi kalkışmasında Koç Ailesi, otellerini teröristlerin karargahı yaptı' demem istendi mi?  2- DEVLET’in hangi üst düzey yetkililerinden bu telkin mesajlarının geldiğini bilseler Rahmi Koç’un da, Ömer Koç’un da suratı bembeyaz olur. Ailenin haşarı çocuğu Ali Koç’un suratı ne olur bilemem. Ben buna rağmen DEVLET’i değil kalbimin sesini dinledim ve o sözleri söylemedim…"

hayırlı satışlar rasim ozan kütahyalı devlet yetkililerinin gezi olayları sırasında yalan koç ailesi ali koç rahmi koç otellerini istedi