İzmir Buca'da CHP Afişleri Asılı Bir Kıraathaneye Saldırı Düzenlendi

TAKİP ET

AKP istibdadı seçimlerdeki gerginlikleri dindirmek yerine ateşlemeye devam ederken Millet İttifakı'na bir saldırı haberi de İzmir'den geldi. İzmir Buca'da CHP afişleri asılı bir kıraathaneye saldırı düzenlendi. Eski Ağrı Belediye Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan'ın saldırıyla ilişkili olduğu iddia edildi.

Ayrıntılar geliyor...

AKP istibdadı seçimlerdeki gerginlikleri dindirmek yerine ateşlemeye devam ederken Millet İttifakı'na bir saldırı haberi de İzmir'den geldi.

İzmir Buca'da CHP afişleri asılı bir kıraathaneye saldırı düzenlendi. Eski Ağrı Belediye Başkanı ve AKP İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan'ın saldırıyla ilişkili olduğu iddia edildi.

Saldırı anlarına dair görüntüleri paylaşan gazeteci Barış Yarkadaş, "Provokatörler bu kez İzmir Buca’da ortaya çıktı. Bir grup alçak, CHP’nin seçim afişlerinin olduğu bir kahvehaneye saldırdı." yazdı. 

Gazeteci Gürkan Hacır da saldırının bir otobüsten inen grup tarafından gerçekleştiğini söyledi ve otobüstekiler arasında AKP İzmir Milletvekili adayı Savcı Sayan'ın da olduğunu iddia etti.

Saldırıya dair CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç "Buca'da bir kıraathane. Genel Başkanımız'ın afişleri asılı. Savcı Sayan ve beraberindeki 30 kişi otobüsten inmişler ve kıraathanedekilere saldırmışlar. 5 kişi gözaltında." dedi.

chp izmir buca saldırı seçim bürosuna saldırı