İzmir'de Doktora Saldırı: Yumruk Atıp Bıçak Çekti

TAKİP ET

İzmir'de bir şahıs, doktora hakaret edip yumruk attı ve bıçak çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın doktorlara yönelik tepki çeken sözlerinin ardından İzmir'de bir doktor, hasta yakınının saldırısına uğradı. 

Erdoğan'dan Yurt Dışına Giden Doktorlara: Gidiyorlarsa Gitsinler


İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda S.K., bebeğini Çocuk Acil Servisi'ne getirdi.

"Sen Benimle Böyle Konuşamazsın"

Çocuğun Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi'ne sevkinin ardından buraya gelen S.K., Dr. Emre A.'nın odasının kapısını yumrukladı. Bunun ardından kapıyı açan doktora "Çocuğuma siz mi bakıyorsunuz?" diyen S.K., doktorun "Evet, ben bakıyorum. Bebeğinizin filmini gördüm, notunu kapatacağım" yanıtını üzerine "Sen benimle böyle konuşamazsın" dedi ve bağırmaya ve küfür etmeye başladı.

Bıçak Çekti

Dr. Emre A. kapıtı kapatıp odasına girince kapıyı yumruklayarak küfür eden S.K., Dr. Emre A.'nın yeniden kapıyı açıp "Ne diyorsun sen?" demesi üzerine doktoru yumrukladı. Arbede çıkınca S.K., Dr. Emre A.'ya bıçak çekti. Araya sağlık çalışanları ve vatandaşlar girdi. S.K. Bebeğini alarak olay yerinden kaçtı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine hastaneye çok sayıda polis gönderildi. Dr. Emre A., saldırgan S.K. hakkında şikayette bulundu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Servisi izmir doktor emre a. s.k. saldırı yumruk küfür bıçak