İzmir'de Komşularıyla Tartışan Kadın Esnaf Kurşun Yağdırdı: Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

İzmir'de sokak ortasında cinayet işlendi.

İzmir'de 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Manavkuyu Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi'nde meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı.

İddiaya göre, aralarında daha önceden düşmanlık olan ve sucu dükkanı olan iki esnaf sokakta karşılaşınca tartışma çıktı.

Gerginliğin artması sonucu 61 yaşındaki Sibel Kurt, yanında bulunan tabancayla karı- koca olan Nurhayat Akyıldız ile Süleyman Akyıldız'a ateş etti. Kurşunların isabet ettiği  63 yaşındaki Nurhayat Akyıldız bacağından yaralanırken eşini korumak için silahı almaya çalışan 83 yaşındaki Süleyman Akyıldız ise göğsünden ve bacağından yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı karı- koca Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Süleyman Akyıldız yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 Sibel Kurt, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı. Sibel Kurt ifadesinde, "Aynı mahallede esnaflık yapıyoruz. Bir süredir aramızda husumet var. Oğlumu tehdit ettikleri için tartıştık" dedi. Adliyeye sevk edilen Sibel Kurt, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

izmir cinayet sibel kurt süleyman akyıldız nurhayat akyıldız