İzmir'de Pakistan Uyruklu Şahıs Yere İsrail Bayrağı Serip Başına Tabanca Dayadı

TAKİP ET

İzmir'de elinde Türk bayrağı olan, yere serdiği İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayayan Pakistanlı uyruklu bir şahıs, polis ekiplerince 2 saatte ikna edildi. Şahsın tabancayı nereden elde ettiği bilinmiyor.

İzmir'de elinde Türk bayrağı olan, yere serdiği İsrail bayrağının üzerine basıp, başına tabanca dayayan Pakistan uyruklu bir şahıs, polis ekiplerince 2 saatte ikna edildi.

Nereden elde ettiği bilinmeyen tabancayı bırakıp, gözyaşları içinde teslim olan şahsın isminin Muhammet (23) olduğu öğrenildi. Pakistan uyruklu şahsın daha önce de intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.  Protestocunun olay yerine geldiği otomobili kiraladığı firmanın sahibi Ersin Pekinkayan, "Bu kişi 2022 yılında da intihar teşebbüsünde bulunmuş. Duyduğumuz kadarıyla karnına dayadığı tabancayı ateşlemiş ve kendi kendini yaralamış. Bunalımda olduğu için bugün de  böyle bir eyleme kalkıştığını düşünüyorum. Anne ve  babasını kaybetmişti. 1 yıllık müşterimdir. Arabayı kiralarken ne yapacağını sormadım" dedi. Protestocunun polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. (DHA)

izmir pakistan tabanca israil polis