İzmir Depremiyle Alakalı Tepki Çeken Bardağın Satışı Durduruldu

TAKİP ET

İzmir depreminden 65 saat sonra enkaz altından kurtarılan Elif Perinçek'in arama kurtarma ekibi personelinin parmağını tuttuğu fotoğrafı bardak üzerine resimleyerek satış yapan firmanın satışları durduruldu.

İzmir'de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından enkaz altında kalan ve 65 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Elif Perinçek, kendisini kurtaran arama kurtarma ekibi personelinin parmağını tutmuş ve sağlık kabinine gidene kadar bırakmamıştı.

Trendyol bünyesi altında hediyelik eşya satışı yapan bir şirket ise bu anın fotoğrafını bir kupa bardak üzerine basarak satışa sundu. Söz konusu kupaya çok sayıda tepki geldi.

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın ürünü, sosyal medyada ki tepkilerin ardından Trendyol’un internet sitesinden kaldırıldı.

trendyol hediyehanem mağazası elif perinçekin elini basıp satışa sundular kupar bardak rezalet bardak izmir depreminden çıkarılan kızın elini kupaya basıp satmak istediler izmir depremi trendyol bünyesindeki firmadan r