İzmir'de Damat Dehşeti: Katliam Yaptı

TAKİP ET

İzmir'in Bayındır ilçesinde boşanma aşamasında olduğu öğrenilen şahıs, eşini ve kaynanasını silahla vurarak öldürdü. Sesleri duyarak dışarı çıkan ve katil damat tarafından silahla vurulan komşu da hastaneye sevk esnasında yaşamını yitirdi.

Olay, akşam 19.30 sıralarında Hacı İbrahim Karaselvi Sokağı'nda bulunan konutta meydana geldi. İddiaya göre kaynanasının evine gelen boşanma aşamasındaki damat Hüsnü Tümen, kaynanası Serpil Palalı ve eşi Serap Tümen ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardında damat, kaynanası ve eşine silahla ateş etti. Anne ile kızı kanlar içerisinde yere yıkılırken cani damat evden çıktı. Ardından sesleri duyarak olay yerine yaklaşan komşu Hamza Kuzucuk'u da ateş etmek suretiyle ağır yaraladı.

ANNE VE KIZI OLAY YERİNDE, KOMŞU İSE HASTANE YOLUNDA ÖLDÜ

Çevredeki vatandaşlar tarafından durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlıkçı sevk edildi. Olay yerine gelen sağlıkçılar tarafından yapılan kontrollerde Serpil Palalı ve Serap Tümen'in öldüğü tespit edilirken komşu Hamza Kuzucuk'un ise ağır yaralı olduğu belirlendi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve hayatî tehlikesi bulunan yaralı Kuzucuk, Bayındır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan İzmir'e sevk edilen Kuzucuk, hastane yolunda yaşamını yitirdi.

Öte yandan polisler, Hüsnü Tümen adlı canavarı Hatay Mahallesi'ndeki Çayır Caddesi üzerinde suç aleti ile birlikte kıskıvrak yakaladı. Katil Tümen gözaltına alınırken olay yerine çok sayıda polisin de destek amacıyla sevk edildiği bilgisi edinildi.

Cinayet kadın cinayeti Hüsnü Tümen Serap Tümen Serpil Palalı Hamza Kuzucuk damat katliam yaptı damat dehşeti İzmir İzmir cinayet İzmir'de damat dehşeti