İzmir'de Hırsız Dehşeti

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesinde girdikleri evin sahibi tarafından fark edilen iki hırsız ile ev sahibi ve oğlu arasında arbede çıktı. Çıkan kargaşada ev sahibini bıçaklayan şüphelilerden biri kaçarken diğeri yakalandı.

İzmir'in Konak ilçesinde dün gece saatlerinde, Göztepe Mahallesi 107 Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın 1'inci katında korkutucu bir olay meydana geldi.

2 şüpheli, hırsızlık yapmak için girdikleri evin odalarını tek tek gezmeye başladı. Bu sırada hırsızları fark eden ev sahibi M.A. (45) ve oğlu ile hırsızlar arasında arbede çıktı.

Arbede esnasında Muhammet A. (45), şüpheli Diyar K., tarafından karın bölgesinden bıçaklandı. Diğer hırsız ise hızla kaçtı.

Ev halkı tarafından durum, polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. Ev sahipleri tarafından yakalanan Diyar K., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edilirken, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yaralı Muhammet A., tedavi altına alınmak üzere Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralı ev sahibinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, Diyar K., polis ekiplerince karakola götürülürken, kaçan diğer şüpheliyi yakalamak içinse çalışma başlatıldı.

izmir konak hırsız dehşeti ev sahibine saldırdı