İzmir'de İş Yerine Silahlı Saldırı: 2 Ölü

TAKİP ET

Annesi ve annesinin dini nikahla eşine saldıran şahıs, annesinin sığındığı market sahibini de öldürdü.

Öğle saatlerinde İzmir'in Aliağa ilçesine giden Ç.B. ve amcası O.B.,  Ç.B.’nin annesi A.Ç. ve A.Ç.’nin dini nikahlı eşi Behçet Marangoz'un pide salonuna gitti. Salona giden ikili ve salonda bulunan A.Ç. ile Behçet Marangoz arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında yanındaki bıçakla annesini, tabancayla da annesinin dini nikahlı eşini yaralayan Ç.B., olay yerinden kaçan annesinin sığındığı marketin sahibi Hasan Türk'ü de yaraladı.

Olayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Silahlı saldırgan Ç.B.'yi ve amcası O.B.'yi gözaltına aldı. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde A.Ç.’nin dini nikahlı eşi Behçet Marangoz’un olay yerinde hayatını kaybettiği, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan market sahibi Hasan Türk'ün de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Oğlu tarafından vurulan A.Ç. ise ağır yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından ambulansla Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldı. A.Ç.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Behçet Marangoz ve Hasan Türk’ün cansız bedenleri ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

izmir aliağa market annesi dini nikahlı eşi yeri silahlı saldırı