İzolasyon Sonrası Göreve Başlayan Beyin Cerrahı Aynı Gün Vefat Etti

TAKİP ET

Covid-19 nedeniyle 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlayan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli hekim, aynı gün evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

İstanbul Tabip Odası tarafından Covid-19 nedeniyle 14 gün izolasyon sonrası çalışmaya başlayan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Dr. Ahmet Akbaş'ın dün gece evinde fenalaşarak hayatını kaybettiğini duyuruldu.

İstanbul Tabip Odası'nın Açıklaması

Yapılan açıklamada, Covid-19 nedeniyle 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlayan Dr. Akbaş'ın dün akşam saatlerinde aniden yaşamını yitirdiği belirtilirken, "Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan meslektaşımız Covid-19 nedeniyle, hafif semptomlarla geçen 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlamıştı. Dün akşam (6 Ekim 2020) mesai sonrası poliklinik (sürtime) hizmeti veren Dr. Ahmet Akbaş kendisi gibi hekim olan eşinin de evde bulunduğu sırada gece ani olarak yaşamını yitirdi. 30 yaşında, önceden bilinen ek bir sağlık sorunu bulunmayan genç bir hekimin ani ölümünün, Covid-19 hastalığının komplikasyonları ile ilişkili olabileceğini düşünüyoruz. Otopsi sonucunda elde edilecek bilgiler bu konuda daha net değerlendirme yapılmasına olanak sağlayacaktır" ifadeleri kullanıldı.

beyin cerrahı doktor ahmet akbaş korona virüsü yendi göreve başladığı gün hayatını kaybetti aniden vefat etti taksim eğitim ve araştırma hastanesi doktoru hayatını kaybetti beyin ve sinir cereehisi uzmanı izolasyon sonr