İzzet Yıldızhan: İsterse Çıplak Çıksınlar

TAKİP ET

İzzet Yıldızhan, tartışma yaratan sözleriyle ilgili bir açıklama daha yaptı.

Şarkıcı İzzet Yıldızhan "Kızlarım flört edemez" şeklinde bir açıklama yapan İzzet Yıldızhan "Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet" demiş, Yıldızhan'ın sözleri tepkilere neden olmuştu.

İzzet Yıldızhan'dan Mürteci Açıklamalar: Kızlarımın Eş Seçme Şansı Yok

İzzet Yıldızhan Ahlak Satmaya Devam Ediyor: Külotla Sahneye Çıkmayın


Tepki çeken sözlerine ilişkin açıklama yapan İzzet Yıldızhan, "İsterse çıplak çıksınlar" diye konuştu.

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre Kıbrıs'ta bir otelde sahne alan Yıldızhan, "O röportajdan sonra aldığım mesajın, telefonun haddi hesabı yok. Belli ki birçok insanın duygularına tercüman olmuşum ama ben orada kendi görüşümü ifade ettim. Bazı kendini bilmezler konuyu alakasız yerlere getirdiler. Tabii onlarda kendi tanıtımını yapacaklar diye fırsat bildiler benim söylemimi. İsterse çıplak çıksınlar. Ben kendi fikrimi paylaştım sadece" açıklamasını yaptı.

Kendisine ilişkin ortaya atılan haberlere yanıt veren Yıldızhan, "Kendini bilmez insanların üzerine attıkları iftiraları karşılıksız bırakmayacağım söylemiştim. Şunu da belirtmek isterim ki; benim beraat edip, suçsuz bulunduğum bir davadan kimse bana iftira atamaz. Avukat ordusuyla bunların hepsinin hesabını adalet makamlarında soracağım. Öyle yok iftira at, kenarı çekil! Bedel ödeyeceksiniz!" ifadelerini kullandı.

izzet yıldızhan isterlerse çıplak çıksınlar külot