Jajoba Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Jojoba sabunu cildin daima pürüzsüz, yumuşak ve bakımlı görünmesine yardım eden doğal bakım ürünüdür. Saç ve cilt sağlığını güçlendiren özel bakım sabunu cildinizi derinlemesine temizleyerek cilt hücrelerini yeniler ve besler. İçeriğinde SLS, paraben, kimyasal barındırmayan natürel ürün cildinize her aşamada nazik davranır.

Jojoba sabunu cildin daima pürüzsüz, yumuşak ve bakımlı görünmesine yardım eden doğal bakım ürünüdür. Saç ve cilt sağlığını güçlendiren özel bakım sabunu cildinizi derinlemesine temizleyerek cilt hücrelerini yeniler ve besler. İçeriğinde SLS, paraben, kimyasal barındırmayan natürel ürün cildinize her aşamada nazik davranır.

Jajoba Sabununun Faydaları Nelerdir?

Jajoba sabununun faydaları ürünün içeriğindeki ayçiçeği yağı, avokado yağı, Hindistan cevizi yağı, Palmiye yağı, kurutulmuş otlar, susam yağı, taze çiçek yaprakları, esansiyel yağ içeriği özellikleriyle öne çıkar. Kozmetikte yoğun şekilde tercih edilen özel bakım sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

Cildi ideal seviyede nemlendirerek oldukça yumuşak, canlı, diri görünmesine olanak sağlst.

Saç, cilt ve vücut üzerinde mucizevi etkilere sahiptir.

Bileşimindeki jacoba yağı cildi derinlemesine besleyerek yumuşatır.

Yumuşak, fresh,  hafif kokuya sahip olup özel bitki özleri sayesinde hassas cilt yapınızı korur.

Cilt ve vücutta bulunan tüm kirleri arındırarak ölü deriyi temizler.

Cilt iltihabı, kaşıntı, kızarıklık, sedef, egzama gibi pek çok cilt problemini ortadan kaldırır.

Saçları kökten uca besleyerek saç derisi sorunlarını iyileştirir.

Saçların kısa sürede daha gür, bakımlı, estetik ve yumuşak şekilde uzamasına yardım eder.

Jajoba Sabunu Ne İşe Yarar?

Jojoba sabununu kullananlar ürünün cilt dokusu üzerindeki yüksek iyileştirici, onarıcı, şifalı bakım etkisini fark eder. Antioksidan değerleri bakımından zengin olup cilt ve saçtaki toksinleri kolayca dışarı atar. Cildi en iyi şekilde temizleyip nemlendirerek parlak, yumuşak, estetik ve hoş görünmenizi sağlar. A,E ve D vitamini, yağ, antioksidan bakımından zengin olup cilt derisine derinlemesine nüfus ederek cildin üst tabakasından altına kadar ulaşır. Cildi en iyi şekilde besler ve güçlendirir.  

Jojoba Sabunu Nasıl Kullanılır?

Jojoba sabununun kullanımı cilt yüzeyinin su yardımıyla iyice köpürtülerek 2- 3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile durulanması ile gerçekleştirilir. Anti bakteriyel, antiviral, analjezik, antienflamatuar, hipoelerjik, antifungal gibi pek çok özelliğe sahip olup kuru ve hassas ciltler için idealdir. Akne, sivilce alerjen oluşumlu cilt tipleri rahatlıkla uygulayabilir.

Jojoba Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Jojoba sabununun gün içinde kullanımı ikidir. İdeal yağ dengesi sayesinde cilt kuruluğunu azaltan özel bakım sabunu cildin kendi sabununu etkili şekilde krem hale getirir. Yıpranmış, tahriş olan, kuru cilt ve saçları canlandırarak derinlemesine besler. Yüz ve vücut üzerinde doğal nemlendirici görevi görür.

Jajoba Sabununun Zararları Nelerdir?

Jojoba sabununun zararları ürünün saç, cilt ve yüz bölgesinde oluşturduğu yüksek nemlendirici, koruyucu, tedavi edici, iyileştirici etkileri sayesinde genellikle yoktur. Tamamen doğal olan natürel sabun cildin en ince derinliklerine kadar nüfus ederek cilt renk tonu farklılıklarını giderir. Güneşin zararlı etkilerine karşı cildinizi koruyarak gün boyu sağlıklı, keyifli, rahat hissetmenize yardım eder. Saçlardaki elektriklenme ve kabarmayı önleyen doğal, özel bakım sabunu saçlarınızın oldukça kolay şekilde stil kazanmasını,  yumuşacık, doğal,  estetik görünüm almasını sağlar. Yağlı cilt dokusunu dengeleyen yüksek pH değeri saç, cilt köklerini yenileyerek güçlendirir.

Jojoba Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Jojoba sabununun satış fiyatı 20 TL ile 120TL arasındadır. Ürünün gramaj miktarı, tekli çoklu ambalajı, içeriğinde kullanılan diğer bitki özü çeşitleri gibi pek çok faktör fiyatının değişmesinde etkilidir. Natürel içeriği, fresh hoş kokusu ve vitamin, mineral değerleri ile ön plana çıkan özel bakım sabununun saç, vücut ve cilt sağlığına olan faydaları saymakla bitmez. Sağlık, hijyen ve güvenlik testlerinden, özel işlemlerden geçirilerek hizmetinize sunulur. İçeriğinde kimyasal barındırmayan doğal sabun her aşamada saç ve cilt sağlığınızı korur, onarır ve iyileştirir.