Johnny Depp: Hollywood Beni Boykot Ediyor

TAKİP ET

Johnny Depp, özel hayatında yaşadığı problemler sebebiyle Hollywood'un kendisini boykot ettiğini söyledi.

Ünlü oyuncu Johnny Depp, Hollywood'un kendisini boykot ettiğini ve filmlerinin yayımlanmasına engel olduğunu iddia etti. Hollywood'un, özel hayatı sebebiyle mesleğini yapmaya engel olduğunu belirten ünlü oyuncu  W. Eugene Smith karakterine hayat verdiği Minamata filminin şubat ayından beri vizyona girmemesine isyan ederek, "O kişilerin gözlerinin içine baktık ve trajedileri istismar etmeyeceğimize söz verdik. Bu film yaşananlara saygılı olacaktı. Pazarlıktaki payımıza düşeni yerine getirdiğimize inanıyorum ancak sonradan gelenler de kendilerininkini yerine getirmeli" dedi.

İzleyicinin hayatına dokunacak bir film ortaya çıkardıklarını ancak Hollywood'un buna engel olduğunu ifade eden Depp,
"Bazı filmler izleyicilere dokunur… ve bu Minamata'dakileri ve benzer şeyler yaşayan diğerlerini etkiler ancak Hollywood sırf beni boykot etmek için hikayenin izleyicilere ulaşmasını engelliyor'' şeklinde konuştu.

Çalkantılı Boşanma Süreci Çok Konuşulmuştu

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile boşanma aşamasında birçok iddiaya konu olmuştu. Herad, Depp’i kendisine fiziksel şiddet uygulamakla suçlamış ve suçlamaların ardından pek çok yapım, Depp ile yollarını ayırmıştı. 

 

Johnny Depp Hollywood boykot film minamata