Kabineden Soylu'ya 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

TAKİP ET

Galiz hakaretler ettiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın karşısına çıkmayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bakanlar tarafından ziyaret edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a galiz hakaretler etmiş, sözleri tepkilere nedden olmuştu. Ümit Özdağ ise Soylu'nun hakaretleri karşısında bugün sabah 11.00'da silahsız ve tek başında İçişleri Bakanlığı'nın önünde olacağını ve Soylu'ya "eğer cesareti varsa" karşısına çıkmasını söylemişti. Sözünü tutan Ümit Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nın önüne gitmek üzere Meclis'e geldi. Meclis'ten Bakanlığa gitmesi engellenen Özdağ, Bakanlığa birkaç yüz metre mesafede basın açıklaması yaptı ve Soylu'ya "korkak" diyerek meydan okudu.

Yaşananlarınn ardınan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret etti.

Fuat Oktay ziyaretinden görüntüleri "Ülkemizin huzur ve güvenliği için başarılı çalışmalar gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik" ifadeleriyle paylaştı. Nebati ise ziyaret görüntülerini "İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettik. Kalbi vatan aşkıyla çarpan, tecrübesi ve azmiyle ülkemizin yarınlara güvenli yolculuğunda pay sahiplerinden olan değerli kabine arkadaşıma çalışmalarında başarılar dilerim" ifadeleriyle paylaştı.
Nebati'nin paylaşımını alıntılayan Özdağ, "Gözlerine baktın mı Nebati?" diye sordu. Adalet Bakanı Bozdağ'ın ziyaretine ilişkin görüntüleri ise Soylu "Adalet Bakanımız Sn. Bekir Bozdağ Beyefendi'ye; Bakanlığımıza ziyareti ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Millete hizmet yolunda yol arkadaşlığı için şükranlarımı sunuyorum" ifadeleriyle paylaştı.

kabine soylu geçmiş olsun ziyareti süleyman soylu Fuat Oktay nureddin nebati bekir bozdağ içişleri bakanı ümit özdağ zafer partisi