Kaçaklar Rahat Rahat Anlattı: 07.30'da Suriye'deyiz, 08.00'da Şanlıurfa'da

TAKİP ET

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, kaçaklarla konuştular. Kaçaklar, çok rahat bir şekilde sınırdan nasıl geçtiklerini, kaçakçılığa gelen zammı ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgilerini anlattılar.

Kaçak göçmenler Türkiye'ye yasa dışı yollar ile nasıl girdiklerini ve yolları rahat rahat kamera karşında anlatmaya devam ediyor.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, iki kaçak ile bir dükkanın önünde sohbet ederek kaçaklardan, Türkiye'ye nasıl geldiklerinin detaylarını öğrendiler. Kaçak göçmenler aynı zamanda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerini belirtirken Erdoğan'ın adaletinden bahsedemeden de geçemediler.

Çömez'in soruları üzerine bir kaçak, göçmen kaçakçılığının daha önce 500 dolar olduğunu söylerken artık fiyatların arttığını ve 2500 dolar seviyesine dayandığını söyledi.

Ayrıca Çömez'in kaçakların Türkiye'ye nasıl girdiklerini sormasına üzerine aynı kaçak, ''Sınırdaki duvarın altından 2.5-3 metre tünel kazılıyor. 07.30'da Suriye'deyiz, 08.00'da Şanlıurfa'dayız.'' cevabını verdi.

Arkadaşlarının Suriye'ye gidip gelmeye devam ettiklerini belirten kaçak, AKP'li Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini ''Vallahi Erdoğan'ı çok seviyoruz'' diye ifade ederken kaçak arkadaşı da Erdoğan'ın adaletinden bahsetmeyi ihmal etmedi.

kaçak kaçak göçmen turhan çömez selçuk türkoğlu suriyeli Sığınmacı mülteci