Kaçan Kurbanlığın Peşinden Giderken Kaybolan Tıp Öğrencisinin Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kaçan kurbanlık koyunu yakalamak isterken kaybolan tıp öğrencisi Onur Eker'in son görüntüleri ortaya çıktı.

Bayram tatili için Ankara'ya dedesini ziyarete gelen  Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Onur Eker, kesilmek üzere olan kurbanlığın kaçtığını görüp koyunun peşinden koşmaya başladı. Onur'un koştuğunu gören dede de, kamyonetini alıp farklı bir yoldan koyunun peşine düştü. 

Dede Zühtü Erdoğan aramalarına rağmen koyunu da torununu da bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine arama çalışmalarına başlayan jandarma ekipleri gece geç saatlere kadar yapılan arama çalışmalarında bir sonuca ulaşamadı. 

20 yaşındaki Eker'i bulmak için ikinci gün de arama çalışmalarını sürdüren 100 kişilik ekip; helikopter, termal kamera ve drone kullandı. Ancak arama çalışmaları 2'nci gün de sonuç vermedi. 

Yürüyemediği Görüldü

Pursaklar ilçesinin dağlık alanında koyunu aradığı sırada güvenlik kameralarına takılan Eker'in sıcak hava sebebiyle yürüyemediği ve sık sık mola verdiği görüldü. 

Yorgunluğu görüntülerden bile anlaşılan Eker'i arama çalışmaları sürdürülüyor. 

kayıp tıp öğrencisi ankara pursaklar onur eker son görüntü kurbanlık koyun