'Kaçan Kurbanlığın Peşinden Giderken Öldü' Denilen Onur Eker'in Kurban Keserken Çekilmiş Görüntüsü Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kaçan kurbanlığın peşinden gittikten sonra cesedine ulaşılan Onur Eker'in aynı gün içerisinde kurban keserken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Onur Alp Eker’in Kurban Bayramı'nda komşularına ait 3 kurbanlığın kesimi sırasında çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde 20 yaşındaki gencin dedesi Zühtü Erdoğan'a yardım ettiği ve kurbanlıkların başını tuttuğu görüldü. 

Ne Olmuştu?

Onur Alp Eker (20) kurban bayramı ziyareti için dedesi Zühtü Erdoğan'ın yaşadığı Pursaklar'a geldi. Burada dedesiyle beraber kurban kesen Eker, kesilmek üzere olan başka bir kurbanın kaçtığını görüp koşmaya başladı. Kaçan kurbanlığın peşinden koşan Eker, eve geri dönmedi. Eker'in gelmemesi üzerine şüphelenen yakınları durumu polise bildirdi. 2 gün boyunca aranan 20 yaşındaki tıp öğrencisi, yüz üstü vaziyette ölü bulundu. 

Daha Önce Yayımlanan Görüntüler Eker'e Ait Değilmiş

Eker kaybolduğu dönemde ''Eker'in son görüntüleri'' şeklinde yayımlanan fotoğrafların Eker'e değil, onu bulmak için arama çalışmalarına katılan bir gence ait olduğu ortaya çıktı. 

Ön Otopsi Raporunda 'Arı İğnesi' Detayı 

Eker'in ölümüne ilişkin yayımlanan ön otopsi raporunda 20 yaşındaki gencin vücudunda çok sayıda arı iğnesine rastlandı. Vücudunda başka bir delici, kesici ize rastlanılmayan Eker'in ölümünün arı sokmasından ya da beyin kanamasından olduğu değerlendiriliyor. 

Dedesi de 'Beyin Kanaması Olabilir' Demişti

Cesedi bulunduktan sonra Eker'in beyin kanaması sebebiyle ölmüş olabileceğini iddia eden Zühtü Erdoğan, ''Cenaze bulunana kadar birilerinin bir şeyler yaptığını düşünüyordum, yani şüpheleniyordum. Ancak cenazeyi görünce, elbiselerinde herhangi bir ters durum olmadığını ve sağlam olduğunu gördüm. Vücudunda herhangi bir yara veya darp izi de göremedim. Ancak yüzüstü vaziyette olduğu ve baya orada bulunduğu için kafa bölümünde çürüme meydana gelmişti. Yorgunluktan orada kaldığını ve güneş altında kaldığı için beyin kanaması geçirmiş olabilir'' demişti.

onur alp eker kaçan kurbanlığın peşinden giden ankara pursaklar zühtü erdoğan son görüntüleri keserken adli tıp ön otopsi raporu cesedi öldü bulundu 20 yaş tıp fakültesi öğrencisi