Kadıköy'de Dehşet Dolu Anlar: Ev Sahibi Yanındaki Kişiyle Birlikte Kiracısına Saldırdı

TAKİP ET

Kadıköy'de ev sahibi ile kiracısı arasında yaşanan anlaşmazlık kanlı bitti. Ev sahibinin kardeşi ve arkadaşı, kiracıyı elektriklerini kesip darp etti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kadıköy’de 2 Nisan Pazar akşamı saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, ev sahibi Gökhan Y., evden çıkmasını istediği kiracısı Göker Kumdakcı ile tartıştı. Gökhan Y., kiracısına noterden ihtarname çekerek, evde kendisinin oturmak istediğini bildirdi. Ancak kiracı Kumdakcı, ev bulamadığını söyleyerek çıkmayacağını belirtti.

Bunun üzerine Gökhan Y., kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı kiracısının yaşadığı eve gönderdi. İkili, önce apartmanın elektrik şalterlerini indirdi sonra da Kumdakcı’nın kapısını çaldı. Ellerindeki sözleşmeyi göstererek Kumdakcı’yı evden çıkarmaya çalıştılar. Kumdakcı ise polisi arayacağını söyledi.

Bu sırada İkram Y. ve Fırat A., Kumdakcı’yı tekme ve yumruklarla darp etti.  Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Kumdakcı’nın elektrikleri açmak için aşağı indiği ve saldırıya uğradığı görülüyor.

"İlk Olarak Sokakta Boğazımı Sıktılar; İkinci Saldırı Apartman İçerisinde Oldu"

Kumdakcı, yaşadığı dehşet anlarını anlattı: “Ev sahibi, çocuğunun okulunun eve yakın olduğunu söyleyerek bize ihtarname çekti. Evden çıkmamız konusunda ısrarcı oldu. Biz de davanın sürdüğünü belirttik. Ama bize saldırmaya başladılar. İlk olarak sokakta boğazımı sıktılar. İkinci saldırı apartman içerisinde oldu. Bu kez kardeşleri geldi. Dairemin elektriğini kesmişler, ben de aşağı indim. Telefonu elimden çekip bana vurmaya başladılar.”

"Toplumsal İnfial Uyandıracak Suçlar"

Kumdakcı’nın avukatı Halil İbrahim Sert ise, müvekkilinin konut dokunulmazlığının ihlal edildiğini, birden fazla kişi tarafından darbedildiğini ve gaspa uğradığını belirtti. Sert, “Burada suç tipleri açık. Toplumsal infial uyandıracak suçlar. Kiraların aşırı artması nedeniyle kimilerinin iştahı kabarırken, kimileri mağdur oluyor. Bu ortamda tek sözü söyleyecek şeyin hukuk olması gerek” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

(DHA)

kadıköy kiracı ev sahibi darp etti göker kumdakcı