Kadın Cinayetleri Bitmiyor! Tartıştığı Eşini 4 Çocuğunun Gözü Önünde Bıçaklayarak Öldürdü

TAKİP ET

Ankara'da 4 çocuk babası Zeynelabidin Korkmaz, tartıştığı eşini 4 çocuğun gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü.

Samsun'daki kadına şiddet görüntüleri sıcaklığını korurken Ankara Mamak'ta kan donduran bir kadın cinayeti daha yaşandı. Zeynelabidin Korkmaz isimli şahıs, 6 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi nedeniyle tartıştığı resmi nikahlı eşini 4 yerinden bıçaklayarak çocuklarının gözleri önünde öldürdü.

Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşanan olayda, Zeynelabidin Korkmaz (40) ile Reyhan Korkmaz (34) arasında tartışma çıktı. Evden gelen sesler üzerine çevredekilerin ihbar etmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, Reyhan Korkmaz'ı bıçaklanmış halde yerde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Reyhan Korkmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Katil Kocanın Uzaklaştırma Kararı Varmış

Katil Zeynelabidin Korkmaz'ın 6 yıl önce dini nikah yoluyla ikinci evliliğini yapması üzerine resmi nikahlı eşi Reyhan Korkmaz ile aralarında problemler başladı. Zeynelabidin Korkmaz'ın dini nikahlı bir eşi olması sebebiyle sürekli tartışma yaşanmasından ötürü, mağdur Reyhan Korkmaz, eşinin kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle 6 ay önce uzaklaştırma kararı aldı. Ancak daha sonra bilinmeyen bir nedenle bu kararı dilekçe vererek iptal ettirdi.

Akşam saatlerinde Zeynelabidin Korkmaz ile Reyhan Korkmaz arasında Zeynelabidin Korkmaz'ın dini nikahlı eşi nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Zeynelabidin Korkmaz, 15 yıllık eşi Reyhan Korkmaz'ı evdeki çocuklarının yanında biri boynundan olmak üzere dört bıçak darbesiyle yaralayarak öldürdü.

kadın cinayeti kadına şiddet ankara mamak tartıştığı eşi 4 çocuk gözleri önünde bıçakladı öldürdü öldü talihsiz kadın